Servera med curryris, grönsaker och massa goda såser
Servings 4
Förberedelser 15 minuterminuter
Tillagningstid 45 minuterminuter
2 timmart
Total tid 3 timmart
Ingredienser
3stkycklingfiléer
1mskrapsolja
3stvitlöksklyftor
1krmsalt
1/2tskspiskummin
1mskoregano
1krmcayennepeppar
1tskpaprikapulver
1st gul lök
2sttomater
10stfefferoni
1stmajrova
1knippebladpersilja
Instruktioner
Blanda kryddorna tillsammans med oljan i en bunke
Rensa kycklingfiléerna och dela dem i mindre bitar. Lägg dem i bunken med kryddorna, blanda och låt stå och dra. Helst två timmar eller mer.
Starta med curryriset ca 45 min innan ni ska äta. Följ receptet ovan.
Medan riset går klart, kör kycklingen på grillen, i grillpanna eller kort i ugnen (ca 10-15 min) runt 200 grader. Har din ugn grillfunktion så använd det. Då det är mindre bitar så går det snabbt så se till att de inte blir torra!
Medan du väntar på att kycklingen ska gå klart är det bara att skiva upp grönsakerna